Arrangementer


20. August 2020

Workshop: Udvikling af sociale klausuler

En prognose fra Danske Regioner forudser, at bygge- og anlægsbranchen vil komme til at mangle hele 70.000 faglærte i 2025. Samtidigt står mange socialt udsatte med drømmen om en uddannelse eller et job, men uden indgang til arbejdsmarkedet.

Foreningen er gået sammen med vinderen af Jubilæumsprisen for Samfundsansvar 2019, Enemærke og Petersen A/S, samt en række andre aktører, om at udvikle en Guide til social inklusion. Guiden skal udarbejdes i samarbejde med branchen og styrke virksomheders muligheder for at løfte socialt udsatte ind på arbejdsmarkedet. Skal du være med i udviklingsprocessen? Vi inviterer til workshop på projektet, hvor vi bl.a. skal drøfte udviklingen af et fælles bud på en beskæftigelsesklausul.


25. August 2020

Verdensmål for begyndere

Alle brancher arbejder i øjeblikket på at leve op til de 17 verdensmål, og også bygge- og anlægssektoren er i stigende grad bevidst om sit ansvar. Men hvordan kan du arbejde konkret med verdensmålene i din organisation og omsætte målene til praksis? Det får du viden og erfaringer om på denne kursusdag, hvor en af de absolutte pionerer giver dig et godt sted at starte med præsentation af processer og værktøjer.


02. September 2020

FBSA årsmøde og generalforsamling 2020

Verdensmålenes indtog i den danske byggebranche konkretiseres nu i foreningens charter, ligesom Roadmap på Verdensmål skal give et overblik over anbefalinger og redskaber til målene med øje for hele branchen. Kom til generalforsamling og årsmøde den 2. september, hvor du får en introduktion til redskabet og samtidig kan møde vores nye Unge Advisory Board.

 


06. October 2020

Seminar: Bæredygtige udbud

Hvordan kan du indarbejde bæredygtighed i dine udbud, og hvordan sikrer du, at bæredygtighed tænkes ind i dine projekter allerede i udbudsfasen? På denne seminardag får du inspiration til, hvordan du kan gribe fat i de forskellige bæredygtighedsparametre og høste erfaringer fra både bygherrer og andre dele af branchen.