Nytårskur: Fremtiden er bæredygtige byggematerialer – hvordan kommer vi derhen?


IMG 5838

Hvert år bruger byggeriet enorme mængder ressourcer i form af de materialer, der udgør vores byggerier. Samtidig viser alle rapporter, at det er NU, vi skal handle, for at mindske udledningen af CO2, hvis vi skal redde kloden. Cirkulært byggeri og genanvendte byggematerialer udgør et enormt potentiale for at bidrage til denne dagsorden, men høje priser og store usikkerheder omkring de potentielle risici, det kan have at benytte sig af genanvendte og måske uafprøvede materialer står i vejen for, at flere vælger at gå nye veje, når der vælges materialer på byggeprojekterne.

På årets nytårskur sætter vi spot på tre bæredygtige materialeleverandører, der arbejder på at løse nogle af de store udfordringer, vi står over for når det kommer til at omstille vores branche. Herefter sætter vi gang i diskussionen blandt de forskellige led i værdikæden om de største barrierer, der står i vejen for at bruge flere bæredygtige byggematerialer.

OBS: Arrangementet er forbeholdt medlemmer af FBSA.

På dagen kan du bl. a. høre tre forskellige materialeleverandørers tilgang til genanvendelse samt hvilke udfordringer, de møder i arbejdet for en grønnere materialeanvendelse i byggeriet:

  • Lars Elmvang, Fischer Lighting
  • Christian Wittrup, A:GAIN
  • Jens Holmegaard, Shark Solutions

Derefter sætter vi gang i debatten med en bygherre, entreprenør og rådgiver, som svarer på spørgsmål fra materialeleverandørerne og salen omkring vi bedst får sat bæredygtige byggematerialer i spil i branchen. 

Oplysninger


Tid 13. January 2022, kl.14:00-16:30 Sted BLOX
Bryghuspladsen
1473 København K
Tilmeldingsfrist 13. January 2022 Tilmeld