Rapport: Vejen til større kønsdiversitet i byggebranchen


Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar lancerer på Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts en ny rapport, som undersøger byggeriets kultur og giver anbefalinger til, hvordan vi skaber et mere inkluderende arbejdsmiljø, der appellerer både til unge mænd og kvinder.

Rapporten findes i to versioner: en kort og kondenseret version, som opsummerer de vigtigste konklusioner og anbefalinger, samt en længere version med en mere fyldestgørende analyse. Dertil hører et samlet kvantitativt dataset over kvinder i byggeriet fra Danmarks Statistik.

Download de forskellige publikationer herunder:

 Vi lancerede rapporten på et online event d. 8. marts. 

Ambassadørkorps for diversitet 

Som led i projektet har foreningen endvidere oprettet et ambassadørkorps for diversitet bestående af ledere og medarbejdere i byggeriets virksomheder, som har sagt ja til at være med til at udbrede denne vigtige dagsorden. Du kan lære dem at kende her. 

De engagerede ledere og medarbejdere fra byggeriets virksomheder, som vores ambassadørkorps består af, har lavet to refleksionsfilm med et opråb til branchen og et opråb til kvinder, både dem som allerede er i branchen, og dem, som gerne vil arbejde sammen med os i fremtiden. 

Skriv under på statement for diversitet!

Derudover har vi lanceret et Statement for diversitet i byggeriet, som vi opfordrer alle til at skrive under på for at støtte op. Det kan du gøre her.